Через чутки про наступ ЗСУ серед бойовиків поширюється паніка, - розвідка

Також відзначається, що морально-психологічний стан особового складу бойовиків залишається низьким.

У рядах терористів паніка. Ілюстрація:Donbass.ua

У рядах російсько-терористичних військ на Донбасі поширюється інформація про те, що Збройні сили України (ЗСУ) готують масштабний наступ на схід країни. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військовослужбовців російських окупаційних військ, призваних з числа місцевих мешканців.

Серед військовослужбовців, що перебувають на передових позиціях, поширюються чутки щодо проведення наступальних дій сил АТО, які призводять до посилення панічних настроїв. При цьому, морально-психологічний стан особового складу залишається низьким у зв’язку з відсутністю мотивації, зневажливим ставленням з боку російських військовослужбовців, які перебувають на керівних посадах, незадовільним фінансовим та матеріальним забезпеченням, що призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій.

21 червня ц.р. військовослужбовці розвідувального підрозділу в стані алкогольного сп’яніння самовільно залишили передові позиції та прибули до підрозділу з метою з’ясування причин не проведення їх ротації. У результаті сутички між прибулими та добовим нарядом двоє військовослужбовців з важкими травмами відправлені до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Комендатурою затримано військовослужбовців, які в стані алкогольного сп’яніння влаштували “армейское ралли” на військових автомобілях у місті Алчевськ." - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...