"Через два тижні зрозумів, що це безлад і втік до Москви": СБУ добровільно здався бойовик "ДНР" (відео)

Програма "На тебе чекають вдома" передбачає повернення на підконтрольну уряду територію і звільнення від кримінальної відповідальності громадян України, які добровільно відмовилися від участі в терористичних організаціях "ДНР / ЛНР".

Затриманий мешканець Селідового. Фото: скріншот з відео.

Житель міста Селидового Донецької області навесні 2014 року було завербовано до лав "ДНР". За гроші він чергував на блокпосту поблизу селища Карлівка. Незабаром бойовик зрозумів, що скоює злочин і став шукати можливість припинити цю небезпечну авантюру, повідомляє прес-служба СБУ. Новину передають Патріоти України.

Інформація про те, що людина добровільно відмовилася воювати проти власного народу, здійснювати вбивства та інші злочини проти власних громадян, стала відома співробітникам СБУ. Вони запропонували йому взяти участь в програмі "На тебе чекають вдома". Молода людина повернулася додому і здалася правоохоронцям.

"За гроші охороняв блокпост. Через два тижні зрозумів, що це безлад і втік до Москви", - говорить колишній бойовик "ДНР". Програма "На тебе чекають вдома" передбачає повернення на підконтрольну уряду територію і звільнення від кримінальної відповідальності громадян України, які добровільно відмовилися від участі в терористичних організаціях "ДНР / ЛНР", за умови, що вони не причетні до вбивств, тортур, згвалтувань і інших тяжких злочинів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...