Через фізичну втому та нервові зриви бойовики втікають з передової - розвідка

"Ополченці" не витримують напруги під час тривалого перебування на передових позиціях.

Серед бойовиків почастішали випадки дезертирства. Ілюстрація:http://nv.ua/

У з'єднаннях та частинах 1-го і 2-го "армійських корпусів" так званих "ДНР" і "ЛНР" тривають випадки правопорушень і дезертирства особового складу. Про це Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як стало відомо українській розвідці 19 лютого військовослужбовець 11-го окремого механізованого полку 1 АК, самостійно залишив місце несення служби через значні фізичні і психічні перевантаження під час тривалого перебування на передових позиціях.

З метою запобігання зростанню кількості злочинів у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК ЗС РФ, у т.ч. з використанням вогнепальної зброї, командування корпусів ініціювало звільнення військовослужбовців, які схильні до зловживання алкогольними напоями та психічно не урівноважені. При цьому, призову підлягають особи віком від 18 до 60 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...