Через кремлівський "слід": "Азов" заблокував будівлю телеканала "Інтер" (фото)

Учасники акції вимагають, щоб керівництво каналу "зреклося кремлівської цензури".

"Азовці" заблокували будівлю телеканала. Фото: соцмережі.

Представники полку "Азов" заблокували телеканал "Інтер", оголосивши акцію безстроковою. Про це повідомляє прес-служба "Азова" в соціальній мережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Повідомляється, що активісти дзвонили в двері, але представники телеканалу виходити не стали, тому протестувальники заблокували будівлю. Вони скандують "Україна понад усе" і "Слава Україні". Співробітники телеканалу при цьому барикадують територію. Вони підготували колючий дріт.

"На "Інтері" працюють багато хлопців, які дійсно хороші журналісти, але всі вони знаходяться під кремлівською цензурою", - заявляють активісти. Начальник служби безпеки вийшов до людей і запросив активістів усередину, але вони залишилися чекати представників телеканалу зовні, щоб передати свої вимоги їм. Учасники акції вимагають, щоб керівництво каналу "зреклося кремлівської цензури".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...