Через погрози: півзахисникові "Шахтаря" після матчу у Львові виділили охорону

Після бійки під час матчу "Шахтар" - "Динамо" півзахисник Тарас Степаненко знаходиться під постійним захистом охоронців.

Фото: Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко. ua-football.com

Після інциденту на полі футболіст "Шахтаря" Тарас Степаненко почав отримувати багато загроз. Про це розповів він сам, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В основному пишуть в соцмережах. Переживаю не за себе, а за сім'ю", - зазначив він.

На питання, чи не планує він змінити місце проживання, півзахисник "Шахтаря" відповів: "Клуб виділив мені охоронців. "Шахтар" всіляко дбає про безпеку моєї родини, тому, думаю, такий крок не знадобиться".

Нагадаємо, півзахисник "гірників" Тарас Степаненко спровокував бійку в матчі 24-го туру УПЛ "Шахтар" - "Динамо". Після третього забитого гола в ворота "Динамо" Степаненко підбіг до сектору фанів київської команди і поцілував емблему донецького клубу. Через мить спалахнула бійка між гравцями обох команд.

Ультрас київського "Динамо" заявили, що не пробачать Степаненку його дій. Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський порадив Степаненкові "подумати про свою безпеку".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...