Скандал "Шахтар" - "Динамо": Роман Зозуля різко відповів оранжево-чорним

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля прокоментував нецензурне виконання гімну гравцями донецького "Шахтаря".

Роман Зозуля. Фото: telegraf.com.ua.

Нападник футбольного клубу "Дніпро" Роман Зозуля на своїй сторінці в Facebook прокоментував скандал, що стався під час гри донецького "Шахтаря" з київським "Динамо", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

“Не хочу рассуждать на тему, кто прав, а кто виноват, в сложившемся конфликте. Но! Все мы знаем, что за время войны в нашей стране, все футбольные ультрас договорились о перемирии. Мы, ФК “Днепр”, после матча и с “Металлистом”, и с “Шахтером”, подходили к фанатам соперника и благодарили их за поддержку! Мы ценим и знаем, что среди фанатов очень много ребят, которые защищают нашу страну!!! И не позволяем себе насмехаться или хвастаться перед ними”, - розповів футболіст.

“Киев принял ФК “Шахтер” у себя, Львов дал им стадион. Везде фанаты поддерживают эту команду и не в коем случае нельзя проявлять неуважение!” - заявив Зозуля.

“Ну а поступок с песней в самолете - это очень не правильно и низко... Дарио, нельзя себя так вести в стране, где люди пытаются вернуть вам родной город и родную арену…” - звернувся футболіст до захисника оранжево-чорних.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...