Чергова невдача скреп: З'явилися кадри з місця приземлення капсули "Союза" (фото, відео)

Сьогоднішній невдалий запуск ракети був присвяченим 100-річчю від дня утворення заводу експериментального машинобудування Ракетно-космічної корпорації "Енергія" - виробника корабля "Союз".

Рятувальна капсула "Союза". Фото: ТАСС.

Прес-служба російського Центрального військового округу розповсюдила перші фото та відео з місця приземлення рятувальної капсули ракети "Союз МС-10" у степах Казахстану, передають Патріоти України.

На опублікованих матеріалах видно, що учасники експедиції росіянин Олексій Овчинін та американець Нік Хейг можуть самостійно ходити. Вони сідають у вертоліт. На фото, які пізніше розповсюдив Роскосмос, вони проходять обстеження та спілкуються.

Раніше у різних джерелах були повідомлення, що космонавти відчували перевантаження від некритичних 6 g до критичних 20 g. Також на відеокадри очевидців потрапив момент аварії ракети. Овчинін летів на МКС, аби зі своїм колегою Сергієм Прокоп'євим дослідити дірку в космічній станції. Тепер від цього доведеться відмовитись, розповідає Газета.ru.

Сьогоднішній запуск ракети присвятили 100-річчю від дня утворення заводу експериментального машинобудування Ракетно-космічної корпорації "Енергія" - виробника корабля "Союз".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...