"Черговий "диверсант-бандерівець?": ФСБ затримала українця на кордоні з Кримом

Чоловікові загрожує штраф до 300 тисяч рублів або позбавлення волі терміном до 4 років.

На кордоні з окупованим Кримом. Фото: ТВ Центр.

На адміністративній межі з окупованим Росією Кримом співробітники ФСБ затримали українця, який намагався потрапити на територію півострову. Про це повідомляє російська інформагенція "РИА Новости" з посиланням на "кримське прикордонне управління" ФСБ, передають Патріоти України.

Зазначається, що громадянина України 1973 року народження затримали на автомобільному пункті пропуску "Перекоп". Раніше чоловікові заборонили в’їзд до Росії до 2019 року, однак, як підкреслюють у спецслужбі, він змінив прізвище у Новій Каховці та отримав новий паспорт, аби обійти заборону.

Наразі українець перебуває під вартою, проти нього порушено кримінальну справу. Додамо, що чоловікові загрожує штраф до 300 тисяч рублів або позбавлення волі терміном до 4 років. Нагадаємо, 9 листопада стало відомо про затримання російською ФСБ на території окупованого Криму чергової групи так званих українських "диверсантів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...