Черкащина схилить голову в жалобі: Стало відомо про загибель українського бійця на Донбасі (фото)

Військовий загинув напередодні у районі шахти "Бутівка", що між Авдіївкою і окупованим Спартаком, під час відбиття атаки проросійських бойовиків.

Ілюстрація:Гал-інфоНа Донбасі загинув український боєць Сергій Жук. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила медик ЗСУ і громадський активіст з ніком Цунамі Зубреня, передають Патріоти України.

Відомо, що боєць був уродженцем села Демки Драбівського району Черкаської області. Він служив в 1-му механізованому батальйоні 92-ї окремої механізованої бригади. "Знову Черкащина схилить голову в жалобі. З сумом повідомляю про загибель воїна-героя з села Демки Драбівського району Жука Сергія Йосиповича. Вічна пам'ять захиснику України", - написала активіст.

Обставини загибелі бійця в ЗСУ не повідомляють. Судячи з усього, Жук загинув 14 червня близько 21:00 у районі шахти "Бутівка", що між Авдіївкою і окупованим Спартаком, під час відбиття атаки проросійських бойовиків.

Сергій Жук. Фото:Facebook

Користувачі соціальних мереж сумують за загиблим за свободу нашої країни бійцем. "Що й казати ... Вічна пам'ять герою!" - написала Ірина Білецька.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...