"Чіму іх в тіх "Єлях" учат", – "дока" Азаров звинуватив Макрона в невігластві (відео)

Також він припустив, що у Еммануеля Макрона ще й проблема з апаратом, адже саме вони написали йому промову з "помилкою".
"Кіля" Азаров вважає себе більш освіченим, ніж президент Франції. Фото: 112 Україна.

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров вирішив вставити свої "5 копійок" у історичний українсько-російський конфлікт за княжну Анну Ярославну. В інтерв’ю одному з російських ЗМІ, Азаров обурився через заяву президента Франції про те, що Ярославна була княжною Київської Русі, та звинуватив його у безграмотності. Новину передають Патріоти України.

"Я багато спілкувався з європейськими лідерами, і буде перебільшенням сказати, що вони освічені. Я взагалі не знаю, чому їх в тих «Ітонах», «Єлях» вчать", – сказав Азаров.

Також він припустив, що у Макрона ще й проблема з апаратом, адже саме вони написали йому промову з "помилкою". "Існує ж апарат, який міг би відкрити енциклопедії, матеріали, подивитися. Анна не могла бути київською, вона була російською княгинею, дочкою Ярослава Мудрого, який ніколи себе ніяким київським князем не називав. Він був російським князем", – впевнений Азаров.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...