Чоловік, повішений на люстрі, та мумія пенсіонерки: Київська поліція розповіла про страшні знахідки (фото, відео)

Правоохоронці прибули для перевірки квартири після звернення жителів помешкань нижніх поверхів будинку про підтоплення.

Поліція у Києві. Фото: capital.ua.

Столичні полісмени знайшли в одній з квартир на вулиці Лесі Українки тіло повішеного чоловіка та муміфікований труп його матері приблизно 5-річної давності. Про це повідомили в прес-центрі ГУНП в Києві, передають Патріоти України.

Правоохоронці прибули для перевірки квартири після звернення жителів помешкань нижніх поверхів будинку про підтоплення. Вони заявили, що на їх стук та дзвінки власник квартири не реагує. Після цього комунальники спільно з поліцейськими провели аварійне відкриття дверей.

В квартирі було виявлено тіло 46-річного чоловіка – господаря помешкання, який повісився на люстрі. Після огляду місця події полісмени знайшли ще один труп – тіло його матері, яка, начебто, близько п’яти років тому поїхала з міста до родичів чи то в іншу область, чи то в Росію.

За даними експертів, видимих ознак насильницької смерті на тілі жінки 1943 року народження немає. Після смерті її труп був муміфікований. Щодо власника квартири, то за висновками судмедекспертизи, він вчинив самогубство. Обстановка в помешканні не порушена. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з додатковими кваліфікаціями: самогубство та природна смерть, що повинно підтвердити слідство.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...