Чим далі, тим сильніше: Як і чому "вдячні" мешканці Донбасу б'ють російських "визволителів"

Через гостру "особисту неприязнь" місцевого населення захисники "русского мира" потрапляють до лікарень з різними травмами.

Ілюстрація:http://uainfo.org/

Поведінка російських військовослужбовців і місцевих бойовиків провокує у жителів окупованих населених пунктів Донбасу гостру "особисту неприязнь", через яку захисники "русского мира" потрапляють до лікарень з різними травмами. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, передають Патріоти України.

«23 травня ц.р. військовослужбовці 2 омсбр 2 АК ВС РФ, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, влаштували імпровізований тир з метання бойових ножів у двері будинку, розташованого за адресою м Луганськ, вул. Войкова, 31. З огляду на бездіяльність місцевої влади, мешканці будинку були змушені самостійно забезпечити громадський порядок, в результаті чого один військовослужбовець отримав важкі травми", - повідомили в ГУР.

А напередодні в окупованому Стаханові від "виниклих неприязних відносин" місцевого жителя постраждав оперуповноважений терористичної поліції "ЛНР", пише з посиланням на власні джерела в місті місцевий сайт 0642.ua.

За словами джерела, вночі в неділю 22 травня в травмпункт центральної міської лікарні Стаханова привезли побитого "оперуповноваженого поліції ЛНР".

Згодом з'ясувалося, що доблесного поліцая побили біля торгового центру, розташованого на проспекті 50-річчя Жовтня.

Місцеві поліцаї з'ясували, що "тілесні ушкодження" їх колезі заподіяв місцевий житель Стоянов Є.Ю., 1983 р.н. "В результаті раптово виниклих неприязних відносин".

Як повідомлялося раніше, на початку травня жителі окупованого Свердловська Луганської області вчинили самосуд над п'яним окупантом, що загрожували їм гранатою. Після "виховної бесіди" прапорщика ЗС РФ госпіталізували в лікарню з важкими травмами, які йому гарантують подальшу інвалідність.

Нагадаємо, раніше жителі окупованого Донецька провели "виховну роботу" з п'яним російським майором, який відкрив стрілянину в людному місці, Після "проникливої бесіди", окупанта госпіталізували в лікарню з численними травмами.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...