"Чим швидше це буде зроблено, тим краще": Боєць АТО пояснив, навіщо Україні візовий режим з РФ (відео)

За словами Мамулашвілі, можливими економічними втратами прикриваються політики, які не хочуть розриву з Москвою.

Мамука Мамулашвілі. Фото:скрін відео

Керівництво України повинно якомога швидше ввести візовий режим з Росією для припинення неконтрольованого наповнення країни ворожими елементами. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив боєць АТО, командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

"Я думаю, Україна повинна взяти модель Грузії. Грузія припинила дипломатичні відносини, як тільки почалася війна. Це треба зробити обов'язково, і в короткі терміни. Потрібно закрити кордон з Росією, тому що звідти йде потік людей, які в подальшому заважають розвитку України. Чим швидше це буде зроблено, тим краще. Це чисто компетенція політичної волі політичної еліти України. Думаю, вони повинні прийняти рішення дуже скоро", - вважає він.

За словами Мамулашвілі, можливими економічними втратами прикриваються політики, які не хочуть розриву з Москвою.

"Грузія адаптувалася, Грузія перейшла на інші природні ресурси. Сьогодні Грузія в досить нормальному стані, не дивлячись на те, що в України набагато більше ресурсів, ніж у Грузії. Це просто виправдання політиків, які не хочуть втрачати контакт з Росією", - підсумував командир "Грузинського національного легіону".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...