Даєш незалежність регіонам: Під посольство РФ у Києві російські активісти принесли домовину для Путіна

Мітинг організували вихідці з різних регіонів Росії, які змушені через переслідування жити в Україні.

Мітинг біля посольства РФ. Фото: Українські новини.

У Києві під посольством Росії пройшов мітинг за незалежність регіонів Росії від Москви. Про це повідомили очевидці, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Люди в балаклавах скандували "Сибір! Сибір" і вимагали незалежності для сибірських і далекосхідних регіонів РФ. Мітингувальники - вихідці з ряду регіонів Росії, які змушені жити в Україні через політичне переслідування на батьківщині. Представляли вони Кемеровську, Свердловську, Єврейську області, Пермський край, Чукотку, Якутію, Бурятію і інші регіони РФ.

За словами координатора акції протесту, спонукало людей вийти на акцію небачене зубожіння їх регіонів останнім часом. Активісти намагалися передати представникам посольства труну для Путіна, однак до них так ніхто і не вийшов.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...