Дайте гроші, фашисти: Сепаратисти та окупанти "ДНР" звернулись з вимогою до Пенсійного фонду України

У «ДНР» вважають, що ПФУ таким чином зможе погасити якісь заборгованості і спростити отримання виплат для жителів окупованих територій.

Денис Пушилін. Фото: ria.ru.

Бойовики «ДНР» в ході засідання Контактної групи в Мінську запропонували створити на окупованих територіях додаткові відділення Пенсійного фонду України. Про це повідомили представники ватажків бойовиків, передають Патріоти України з посиланням на donpress.com.

У «ДНР» вважають, що ПФУ таким чином зможе погасити якісь заборгованості і спростити отримання виплат для жителів окупованих територій. «Україна повинна відновити виплати пенсій, як того вимагає Комплекс заходів і норми міжнародного права. Для реалізації цього пункту Денис Пушилін виступив з пропозицією про створення в "республіках" додаткових відділень Пенсійного фонду, щоб спростити отримання пенсійних виплат і позбавити наших громадян від вимушених переміщень на підконтрольну Україні територію», - запевняють бойовики.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...