Дайте скрепам корвалолу: "Если американцы проголосуют за Клинтон, их ждет ядерная война", - Жириновський

У американських виборців з'явився додатковий стимул голосувати за Хілларі Клінтон. Адже вони як велика та волелюбна нація дуже не люблять, коли на них тиснуть таким нахабним чином. Та ще й такі путінські посіпаки, як Жириновський.

Володимир Жириновський. Фото:zn.uaУвагу інформаційного агентства Reuters сьогодні привернули заяви Володимира Жириновського, затятого прихильника Володимира Путіна. У своєму інтерв'ю одному з російських телеканалів він заявив, що на цих президентських виборах американці обиратимуть між Дональдом Трампом і ядерною війною. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Жириновський підкреслив, що американці повинні проголосувати за Дональда Трампа, тому що "віддати свій голос Хілларі Клінтон рівносильно погодитися на ядерну війну". Політик вважає, що Клінтон, ставши президентом США, втягне країну в третю світову війну, під час якої буде застосована ядерна зброя.

Також Reuters пише, що Жириновський, як і його політичний лідер, висловив безліч симпатій на адресу кандидата в президенти США від Республіканської партії, а також порівнював себе з ним.

"На його думку, Трамп - це єдина людина, яка здатна "забезпечити деескалацію конфлікту між Вашингтоном і Москвою" - заявив скандальний лідер ЛДПР.

Ці заяви Жириновського звучать в момент, коли до закінчення передвиборної гонки в США залишилося менше місяця, а це означає, що Кремль докладе всіх зусиль, щоб забезпечити реалізацію в цьому виборчому процесі своїх власних інтересів, не дивлячись на те, що Путін повністю заперечує їх існування .

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...