"Дах" знесло: Розвідка розповіла, як російський полковник збожеволів на Донбасі

Про Олександра Бушуєва російському командуванню повідомили, що він жорстоко ставиться до підлеглих, зловживає службовими повноваженнями та неадекватно сприймає оточення.

Олександр Бушуєв. Фото: censor.net.ua.

Оприлюднено інформацію щодо російського полковника, який очолював мотострілецьку бригаду в Луганській області. Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Встановлено, що на посаді “заступника командира по роботі з особовим складом 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве, Україна) 2 АК (Луганськ, Україна) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного військового округу (Ростов-на-Дону, Росія) ЗС Російської Федерації” перебуває полковник ЗС РФ Кірієнков Олександр Валентинович", - зазначають у відомстві.

До того, як очолити посаду, він був офіцером відділу виховної роботи 93 дивізії протиповітряної оборони у у місті Владивосток, 11 Армії ВПС і ППО та Східного військового округу міста Хабаровськ збройних сил Росії. У розвідці наголошують, що нещодавно Кірієнкова вирішили достроково повернути додому. Справа в тому, що його мотострілкова бригада отримала незадовільну оцінку від Центру територіальних військ. Тоді Кірієнков звинуватив командира бригади полковника О.Бушуєва у тому, що саме він є причиною низького морально-психологічного стану бригади. У написаній полковником доповідній, він розповів, що Бушуєв жорстоко ставиться до підлеглих, зловживає службовими повноваженнями та неадекватно сприймає оточення.

Понад те, він заявив, що у комбрига стався нервовий зрив і він втратив понад 20 кілограм через публікації у ЗМІ про надзвичайні події. Ця доповідна дійшла до командувача 2 АК генерала-майора Нікіфорова, який й відправив Кірієнкова назад в Росію. Свому другу, командиру бригади Бушуєву, він доручив пройти навчання в академії Генерального штабу. Рішення Нікіфорова загострило службові відносини серед офіцерів мотострілкової бригади. На їхню думку, командир занадто легко уникнув покарання при тому, що його дії загрожують їхній військовій кар’єрі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...