ДАМ видав нову сентенцію: Голова уряду РФ вигадав, як врятувати економіку, адже ж "денег нет"

Дмитро Медведєв запевняє, що економічна криза в Росії зникне, коли почнуть поважати підприємців.

Дмитро Медведєв. Фото: goloskarpat.info.

Ситуація в російській економіці покращиться, якщо бізнесменів в Росії будуть більше поважати, заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

- Нам дуже важливо, щоб наші люди, звичайні наші громадяни сприймали підприємницький клас не як ворожий, а як приклад для наслідування, як людей, які зробили успішну кар'єру за рахунок власної праці, за рахунок величезної кількості сил. Іншими словами, нам важливі історії успіху, які завжди, щодня демонструє бізнес. Тільки тоді ми зможемо змінити сприйняття і нашої країни, і змінити загальну ситуацію в економіці, соціальній сфері, коли професія підприємця стане однією з найбільш шанованих в країні, - заявив Дмитро Медведєв.

До речі, Дмитро Медведєв вміє дивувати заявами. Раніше в Криму глава російського уряду сказав пенсіонерам, що грошей немає і побажав гарного настрою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...