Давайте винаходити нові стіни: Савченко запропонувала закритися від Росії електричним полем (відео)

Одіозний нардеп порівняла нинішню "Стіну" з решіткою для смаження барбекю, яку можна купити у супермаркеті.

Савченко зробила нову резонансну заяву. Фото: 24 канал.

Коментуючи уповільнення будівництва проекту "Стіна" на кордоні з РФ, нардеп Надія Савченко закликала вчитися "більш сучасних методів" оборони від ворога й запропонувала свій варіант захисту. Про це вона заявила в ефірі програми "Суб'єктивні підсумки дня" на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

"Давайте вже знаходити методи не таких стін, які неефективні, тим більше такої легкої, зробленої із прутів стіни, якою ми бачимо "Стіну" Яценюка... Давайте вже йти у світ нових технологій і винаходити нові стіни", - запропонувала депутат.

Вона вважає, що найкращим рішенням стала б стіна електричного поля. "Давайте згадаємо Теслу, давайте згадаємо, що земля є электропроводником, що можна поставити два штирі на метрі землі й через них проводити електрику. Давайте вже до таких стін доходити, давайте вже воювати космічними ракетами, не знаю, космічними кораблями", - заявила вона. Савченко також порівняла "Стіну" з решіткою для смаження барбекю, шашлика, курячих крилець, яку можна купити у супермаркеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...