Давно пора: Ярославський відбирає у Курченка "Металіст"

Олександр Ярославський впевнений, що повернення клубу - це питання часу.

Олександр Ярославський. Фото: zn.ua.

Олександр Ярославський займається питанням повернення "Металіста". Про це заявив сам колишній власник клубу, передають Патріоти України з посиланням на champion.com.ua.

"Створення Металіста-1925? Сьогодні це рішення точно не за мною, тому що сьогодні він мені точно не належить. Я на це рішення вплинути ніяк не можу. Я можу бажати, але не більше того", - сказав він.

"Ні в яких аматорських клубах я брати участь не буду. Якщо я і буду займатися, то тільки Металістом. Але поки він належить іншій людині", - зазначив Ярославський.

Проте, за його словами, він займається поверненням клубу. "Так, я не скажу, що я не цікавлюся цим питанням. Але коли воно вирішиться і як - це питання часу. Я займаюсь. До чого я дозаймаюся, подивимося. Але не аматорським", - ще раз наголосив Ярославський. "Металіст повинен бути один. Ніяких Металіст-1925, 1926, 974. Я цього не розумію. Металіст - він і є Металіст", - сказав Ярославський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...