"Де правда, там перемога": У 2017 році Україна звільнить Крим від окупантів, - головнокомандуючий ВМС

Ігор Воронечнко заявив, що наступного року Крим повернеться до складу України, та військові зрадники будуть покарані

Україна поверне Крим у 2017 році, - Головнокомандуючий ВМС. Фото: vk.com

Головнокомандуючий ВМС України віце-адмірал Ігор Воронченко заявив, що Крим буде звільнено від російської окупації у 2017 році. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".


"Возможно, в 2017-м. Тогда, когда пошатнется хрупкое равновесие Российской Федерации. А оно скоро пошатнется", - сказав Воронченко у інтерв'ю виданню "Новое время".

Також Головнокомандуючий ВМС зауважив, що після повернення Криму постане питання про військових,я кі у 2014 році перейшли на бік Росії, та про їх сім'ї.

"Насколько мне известно, большая часть офицерского командования, которая осталась там, уже уволена. Навредить нам они уже ничем не могут. Они уже навредили - только себе и своим семьям, своим потомкам. Правда - на нашей стороне. Крым будет нашим. Мы туда вернемся. И как будут жить дети офицеров, которые тогда приняли решение остаться на аннексированной территории, - лишь вопрос времени. Но этот вопрос встанет", - заявив віце-адмірал.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...