"Дебальцевській ваті привіт. Ходіть і озирайтеся!»: Українські партизани відзвітували про знищення "гуманітарки" з РФ та "ихтамнетов"

У «ДНР» прибули нові танки, паливо і «військторг». Частину вантажу партизани знищили.

Партизани знищили частину "гуманітарки". Фото: uapress.info.

Днями партизани підірвали частину гуманітарної допомоги із Росії. Серед списку: КамАЗи із «військторгом», кілька цистерн із топливом та навіть нові танки. У повідомленні групи «Фронт визволення Донбасу та Луганщини» у "Фейсбуці" також йдеться про знешкоджену групу бойовиків у Дебальцевому, передають Патріоти України.

У 51-му гуманітарному конвої із РФ були не лише «предмети першої необхідності», як зазначалось у офіційних документах. Росія перекинула бойовикам техніку та паливно-мастильні матеріали. У «ДНР» прибули нові танки, паливо і «військторг». Частину вантажу партизани знищили.

«Вітаємо орків з 1 травня. Візьміть подарунок від нас: мінус кілька цистерн з паливом; мінус надцять ихтамнетов; мінус кілька камазів з військторгу; мінус кілька танків. Нових, зовсім нових. Гумконвой з рашки виявляється горить добре. Дебальцевській ваті привіт. Ходіть і озирайтеся», - повідомляють партизани. Варто відзначити, що у групі «Інформаційний спротив» раніше підтверджували, що з території РФ прибувають нові танки, артилерійські системи та інша важка техніка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...