Деканоїдзе осадила нардепа Ляшка, котрий пройшовся по її національності

Андрій Лозовий у різкому тоні критикував діяльність Хатії Деканоїдзе на посту глави Нацполіції.

Хатія Деканоїдзе. Фото: zaknews.in.ua.

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе обурилася виступом народного депутата Андрія Лозового на комітеті Верховної Ради. Суперечка виникла під час засіданні комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, передають Патріоти України із посиланням на УП.

Голова комітету Андрій Кожем’якін упродовж засідання комітету періодично робив зауваження Лозовому, аби той слухав Деканоїдзе. Через певний час Лозовий взяв слово і почав у різкому тоні критикувати діяльність Деканоїдзе на посту глави Нацполіції.

"Прямо зараз в Одесі співробітники Нацполіції розганяють мирний антитруханівський мітинг. У нас був такий президент - Янукович - він теж разом із тодішнім внутрішніх справ Захарченком розганяв мирні мітинги. Ви знаєте, що з ним сталося. Він поїхав з країни. Прогнозують, що Ви теж поїдете, як поїхала Згуладзе. Якщо ви працюєте так неефективно, то може вам варто піти у відставку", - сказав Лозовий.

У відповідь Деканоїдзе нагадала, що Лозовий під час своїх виступів у Раді згадував її національність. "Я не дозволю розмовляти про мою національність. Так я народилася в Грузії, але я громадянка України. Ви з трибуни Верховної Ради кричали про це. Депутат має бути толерантним, а не націоналістом", - заявила Деканоїдзе у підвищеному тоні. Після цього Кожем’якін оголосив перерву.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...