День Буржуя: Актор Валерій Ніколаєв збив жінку і втік з місця ДТП

Поліцейським пізніше довелося розбити скло машини актора, щоб витягнути його звідти.

Валерій Ніколаєв. Фото: lichnaya-zhizn.ru.

Відомий російський актор, зірка серіалу "День народження Буржуя" Валерій Ніколаєв своєму автомобілі збив жінку і зник з місця ДТП. Його вдалося затримати тільки через добу, повідомляють Патріоти України з посиланням на LifeNews.

Інцидент стався в центрі Москви на пішохідному переході, який знаходиться на Чистопрудному бульварі. Постраждала з різними травмами була госпіталізована. Джерело стверджує, що у неї діагностовано численні переломи і є підозра на важкий струс мозку.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, актор Валерій Ніколаєв протаранив кілька автомобілів у центрі Москви, в тому числі машину Державтоінспекції. Повідомляється, що інцидент стався на Великій Нікітській вулиці.

Так згідно з повідомленнями ЗМІ, ввечері 25 лютого поліція заблокувала автомобіль артиста в центрі Москви після того, як виїхав на тротуар і пошкодив кілька автомобілів, і запропонувала вийти на вулицю для з'ясування обставин. Уточнюється, що актор вирішив чинити опір і спробував втекти з місця ДТП. Поліцейським довелося розбити скло машини актора, щоб витягнути його звідти. У результаті він був затриманий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...