"Денег нет. Держимся. Настроение плохое": В Бурятії затримали молодь, яка дала відповідь Медведєву на його "поради" (фото)

Пікетників затримали ще до того, як на місце приїхав прем'єр-міністр.

Буряти готувались зустрічати Медведєва. Фото: arigus-tv.ru.

У столиці Бурятії Улан-Уде, куди прибув прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, затримані молоді люди, які мали намір зустріти політика з плакатами «Грошей немає. Тримаємося. Настрій поганий» і «Пішов зі школи в бізнес. Прогорів. Дякуємо". Про це повідомляє arigus.tv, передають Патріоти України.

Пікетники встали біля будівлі Братського державного університету на відстані близько трьох метрів один від одного. Які політичні сили вони представляли невідомо, але на плакаті про вчителів було написано ЛКСМ РФ.

Пікетників затримали ще до того, як на місце приїхав прем'єр-міністр. «Спочатку їх повели за огорожу. А потім підійшли співробітники поліції і затримали», - повідомило журналістам обізнане джерело, яке надіслало до редакції відео з пікетувальниками.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...