Денег нет, хорошего вам настроения: Відомий російський бард потролив чесного Медведєва (відео)

Фразою "просто грошей немає" закінчується кожен куплет дотепної пісеньки, а в приспіві Слєпаков бажає слухачам гарного настрою.

Семен Слєпаков. Фото: скрін відео

Російський комік Семен Слєпаков записав нову пісню, в якій обіграв гучні слова глави уряду РФ Дмитра Медведєва. Пісня Слепакова називається "Звернення до народу". Ролик можна переглянути на каналі Youtube, передають Патріоти України.

"Я радий повідомити вам підсумки роботи останніх років: результати є, просто грошей немає", - співає Слєпаков. Фразою "просто грошей немає" закінчується кожен куплет, а в приспіві Слєпаков бажає слухачам гарного настрою. "Але ви тримайтеся", - цитує Слєпаков Медведєва в приспіві.

Як відомо, Медведєв під час візиту до Криму відповів на питання пенсіонерів про індексацію пенсій. "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші - зробимо індексацію. Ви тримайтеся тут, всього доброго, гарного настрою і здоров'я", - сказав прем'єр. Ці слова стали популярним мемом в інтернеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...