Держава, котру збудував Путін: Росіянин спалив село, бо "в ньому сиділи пітерські моджахеди"

Всього в селі згоріло дев'ять будинків (в селі їх було 11) і чотири господарські будівлі.

Росіянин намагався зупинити пожежників, щоб не допомогли "моджахедам". Фото: МК.

Петербуржець Олег Герасимов спалив село Лопець в Ленінградській області після новин про теракт в метро. Він вирішив, що в селі засіли моджахеди. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "mk.ru".

6 квітня в один з відділів поліції Петербурга прийшов 55-річний Олег Герасимов. Житель міста заявив, що вранці 5 квітня підпалив будинки в селі Лопець Волосовського району. Всього в селі згоріло дев'ять будинків (в селі їх було 11) і чотири господарські будівлі. Загальна площа пожежі склала 400 квадратних метрів.

Після підпалу, почувши виття сирени МНС, Олег сів за кермо своєї «Волги» і поїхав назустріч рятувальникам. «На підході до села він пішов на таран лоб в лоб. Удар був такої сили, що у легковика вилетів міст. Проте, петербуржець вискочив з-за керма і став поливати пожежних з газового балончика. Коли ті побігли геть, Олег дістав бензопилу і з її допомогою повалив на дорогу до Лопця ялина, а потім зник у лісі ».

Уже здавшись поліції, петербуржець пояснив, що в селі «створена база майбутніх бандитів і вбивць, які, коли почнеться смута, будуть бити кинуте владою населення». Також він заявив, що жителі Лопця вкривають бандитів. Крім того, в своїх поясненнях він згадував естонських окупантів, спалені села в 1943-му, зданий міст через річку Луга, Ворошилова, завербованих комуністів, священиків-агентів і церкви.

В усних розмовах з поліцейськими Олег зазначив, що теракт в метро і наступні новини в ЗМІ внесли ясність в його теорію - в Лопці, крім просто бандитів, живуть моджахеди. Після цього петербуржець і зважився на підпал села.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...