Держава, що перемогла здоровий глузд: Медведєв запропонував перейменувати каву "американо"

Голова російського уряду чомусь не замислився над тим, що подібна ідея може не сподобатись "улюбленому президенту США" (з точки зору росіян) Дональду Трампу.

Медведєв запропонував перейменувати каву. Фото: cafeland.ru.

Прем'єр-міністр Росії запропонував перейменувати каву "американо" в "русіано". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

На церемонії підписання угод за підсумками засідання Євразійського міжурядової ради глава уряду похвалив колег з Білорусі за те, що вони "вели себе виключно конструктивно". У відповідь білоруський прем'єр Андрій Кобяков сказав, що в цьому йому допомогла східна кава.

"Каже, дайте мені американо. Це взагалі неполіткоректно звучить!", - сказав Медведєв, звертаючись до одного з учасників засідання ради, і запропонував перейменувати каву. "Русіано", - знайшов нову назву для напою російський прем'єр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...