"Девочка в реанимации, отцу оторвало голову": Внаслідок обстрілів у Макіївці є жертви (фото)

Обстріл почався близько 19:00 і тривав приблизно півтори години.

Наслідки обстрілів у Макіївці. Фото: соцмережі.

Увечері, 27 жовтня, в результаті інтенсивного обстрілу Макіївки Донецької області загинули принаймні двоє людей, ще кілька отримали поранення, передають Патріоти України, посилаючись на "Таймер".

На даний час відомо про двох загиблих і принаймні трьох поранених. Серед поранених - маленька дівчинка, яка зараз знаходиться в реанімації. Її батько в результаті обстрілу загинув - за словами очевидців, снарядом йому відірвало голову.

Обстріл почався близько 19:00 і тривав приблизно півтори години. Попадання снарядів зафіксовані в Червоногвардійському та Кіровському районах міста: Газетний провулок, вулиця Героїв Сталінграда, вулиця Коккінакі.

В результаті обстрілу багато будинків виявилися знеструмлені, окрім того, по всій видимості, втратили енергопостачання насосні підстанції, оскільки у багатьох жителів немає води, а в районі ринку К-7 загорілася пошкоджена снарядом газова труба. Особливо сильно постраждав будинок № 7 на К-7. Там зафіксовано пошкодження газової труби з подальшим горінням.

Мешканців багатоповерхівки евакуювали. У соцмережах з'явилися знімки з місць пригод: люди стоять поруч з під'їздом свого будинку, на фото видно пошкодження після обстрілу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...