Дезертирувати стане важче: Командування заборонило військовим РФ виїжджати з Донбасу

На окупованому Донбасі з військового учбового центру РФ дезертирували вже 11 російських інструкторів, які були незадоволені зарплатою та участю в бойових діях.

Російські військові в Україні. Фото: Військова панорама.

Командування російсько-терористичних військ заборонило російським військовим виїзджати із окупованих територій в Російську Федерацію. Про це розповіли в прес-службі ГУР, новину передають Патріоти України.

«Російське окупаційне командування продовжує заходи щодо зниження рівня неукомплектованості особовим складом та упередження випадків дезертирства у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ», - йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що введено заборону на виїзд військовослужбовців 1 і 2 АК збройних сил Росії з тимчасово окупованих територій Донбасу на територію Російської Федерації. Раніше повідомлялося, що Федеральна служба безпеки РФ та спецслужба «ДНР» почали примусово відправляти на передову бойовиків, які були незадоволені діяльністю місцевої влади та РФ. Нагадуємо, на окупованому Донбасі з військового учбового центру РФ дезертирували 11 російських інструкторів, які були незадоволені зарплатою та участю в бойових діях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...