Дежавю: Лобода знов зазбиралася до Одеси

У одіозної співачки обіцяють скоро назвати дату наступного концерту.
Лобода вирішила наполягати? Фото: Concert.UA.

Продюсер одіозної співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна повідомила про те, що артистка готується до ще одного виступу в Одесі. Відповідний коментар від Крапівіної з'явився під публікацією Михайла Козирєва, відомого в Росії музичного журналіста, передають Патріоти України.

Журналіст у своєму матеріалі процитував радіоведучого Бориса Барабанова. «В Одесі був зірваний концерт артистки Лободи і тепер скасований концерт Дорна. Мій друг, одесит Борис Барабанов пророкує, яким може бути подальший розвиток подій. Хоча чомусь він називає людей які організовують ці зриви, «Лицарями Справедливості». На мій погляд, їм підійшло б «знахабнілі Хунвейнбіни». До того ж, все як в дзеркалі: у нас - ще недавно зриви гастролей українських артистів, Макаревича, Арбеніної; у них - тих, хто гастролює в Росії», - написав Барабанов.

«Шакали проти левиці. Проте, Одесо, ми скоро повернемося! Вже готуємося до наступного концерту. Незабаром повідомлю дату! І Ваня Дорн, впевнена, прорветься», - відповіла Крапівіна. Нагадаємо, що Іван Дорн скасував концерт в Одесі, який мав відбутися на початку червня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...