"Діти більше ніколи не побачать батька живим": На Луганщині загинув боєць з позивним "Ніндзя"

Прощання з героєм відбудеться 28 листопада о 10.00 в місті Дніпрі.

Діти залишилися без батька. Фото:Facebook

На Донбасі загинув молодший сержант Денис Кривенко, у якого залишилася сім'я. Боєць з позивним "Ніндзя" загинув 23 листопада поблизу Кримського на Луганщині в бою з бойовиками. Військовий був відповідальний за матеріальне забезпечення в роті "Донбас". Про це сказано в повідомленні 16-й ОМПБ у Facebook, передають Патріоти України.

"У момент, коли треба було зупинити ворога і не пропустити його до наших позицій, безстрашно вступив в боротьбу пліч-о-пліч з іншими бійцями. Вони разом змогли вигнати бойовиків, які кількісно переважали, змусивши їх відступити", - розповіли військові.

У загиблого залишилися дружина і троє маленьких дітей.

"Ці дитячі очі більше ніколи не побачать батька живого. Тому що вчора він загинув, захищаючи не тільки трьох своїх дітей, сім'ю, а й всю країну", - відзначили товариші по службі.

Прощання з бійцем відбудеться 28 листопада о 10.00 в місті Дніпрі. Всі, хто хоче допомогти родині загиблого, може направити кошти дружині військового: 5168 7427 0369 1190 (Кривенко Жанна Анатоліївна).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...