"Діти дивляться на "політінформаторів" із презирством": У Луганську провели "профілактичну бесіду" з підлітками, які гуляли з українським прапором (фото, відео)

Терористи та їхні прихильники змусили студентів "визнати помилку", але користувачі соцмереж впевнені, що діти так вчинили через тиск, а не тому, що змінили думку.

Студентів примусили "визнати свою помилку". Фото: ЛИЦ.

В окупованому бойовиками так званої "ЛНР" Луганську ветерани Другої світової війни та громадські працівники "республіки" провели круглий стіл за участю студентів, які гуляли центром міста з українським прапором під час комендантської години. Про це повідомляє сепаратистський ресурс "Луганский информационный центр", передають Патріоти України.

Офіційно проукраїнську молодь змусили відвідати зустріч з нібито ветеранами Другої світової, а також з активістами сепаратистського руху "Мир Луганщине". Ряджені ветерани в кращих традиціях пропагандистів терористичної "ЛНР" розповідали молоді про "жахи" життя в Україні.

"Фашизм - це заперечення всього інакомислення: людина повинна думати тільки одне - що всі вороги, крім Гітлера, який представляв "чисту расу". Ось зараз так і на Україні, коли фашисти прийшли", - намагався "вправити мізки" проукраїнським студентам пенсіонер Василь Трофименко, який підтримує бойовиків "ЛНР" та говорить про себе як про "учасника штурму Берліна".

Як сказали самі молоді люди під тиском "старших товаришів", вони ототожнювали прапор України з мирним довоєнним життям, а не з нинішньою українською владою.

"Це їм політінформацію читають?!..ідіоти, в очах дітей презирство", "Молодці хлопці!Не можу підібрати слів, щоб висловити повагу до їхнього вчинку! Справжній приклад підростаючого покоління всієї України", "Діти дивляться на "політінформаторів" як на убогих (вони і є убогі)", "Хлопцям - повагу!" - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...