"Для чего людям усложнять жизнь?" - Росіяни обурені новими правилами на українському кордоні

Українці натомість згадали про жарт секретаря РНБО Турчинова про те, що пальці росіян будуть доставляти до робочих сканерів в целофанових кульках.

Ілюстрація:Galfinance

Введений українською владою біометричний контроль став причиною для насмішок з боку російських громадян. Користувачі Twitter звернули увагу на заяву однієї з жінок в сюжеті "Радіо Свобода" про нові правила для громадян Російської Федерації, зазначають Патріоти України.

"Для чого людям ускладнювати життя? Люди насправді не винні в тому, що відбувається", - сказала вона.

"Кацапку образило те, що потрібно здавати відбитки пальців на кордоні з Україною. Так хто ж винен? Аве пастор! Через деякий час можна взагалі ввести візовий режим з Кацапією. Обов'язково", - написала в Twitter "Непогана Тетяна".

Разом з тим, коментаторів обурили слова росіянки. Вони підкреслили, що громадяни Росії повинні нести відповідальність за агресію своєї країни по відношенню до України. Ще одні згадали про жарт секретаря РНБО Олександра Турчинова про те, що пальці росіян будуть доставляти до робочих сканерів в целофанових кульках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...