“Для Фірташа уже підготована камера у штаті Арканзас", - нардеп Лозовий

Дмитро Фірташ хотів би, щоб екстрадиція була до Іспанії, бо там, як і в багатьох європейських країнах, достатньо сильне російське лобі.

Фірташу треба в Іспанію? Фото: Аргумент.

Олігарх Дмитро Фірташ сподівається на протекцію потужного російського лобі в Іспанії, тоді як у Сполучених Штатах на нього розраховувати не зможе. Про це член парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий сказав в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

“Для нього (Дмитра Фірташа, – ред.) уже підготована камера у штаті Арканзас. Ця інформація підтвердилася з кількох достовірних джерел. Без сумніву, Фірташ хотів би, щоб екстрадиція була до Іспанії, бо там, як і в багатьох європейських країнах, достатньо сильне російське лобі. ФСБ свого часу вдало інвестувало у праві партії, пізніше – в екологічні теми, скупили купу лівих і лібералів, зокрема і одного зі співавторів Резолюції ПАРЄ по Донбасу", - сказав Лозовий.

Депутат додав, що верховенство права не є абсолютом навіть у західному світі, і політичні фактори теж впливають на правосуддя. “Було б добре, якби Фірташа повезли саме у Сполучені Штати”, – наголосив парламентар.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...