​«ДНР» нарешті отримала свого «Кутузова»: Сепаратисти показали пораненого Моторолу (відео)

Через черговий замах на «героя Новоросії», прапагандистам «молодої республіки» дозволили показати відомого "туриста Путіна".

Моторола погладшав на захарченкових харчах

Сепаратиські ЗМІ 24 червня показали репортаж про начебто черговий замах на Арсенія Павлова більш відомого під кличкою «Моторола». Олександр Захарченко ,котрий примчався за 10 хвилин після вибуху проголосив що це був замах на його улюбленого комбата, і що за цим стоять «підлі українські диверсанти», зазначають Патріоти України.

Зазначається, що ніхто з персоналу травматологічної лікарні Донецька, на території якої прогримів вибух, а також мирних жителів не постраждав.

"Ну ми вже два роки в цьому живемо. Як тільки пролунав вибух, відділення, які знаходяться ближче до вибуху, були евакуйовані... Пошкодження отримали автомобілі, будівлі..." - сказав головлікар травматологічної лікарні Донецька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...