Вибух, як останнє попередження: Аналітик розповів, хто влаштував замах на терориста "Моторолу"

"Моторола" є затятим противником будь-яких компромісів і переговорів з Києвом, виступаючи деструктивним елементом на шляху до політичного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Пошкоджене авто з місця вибуху у Донецьку. Фото:novyny.online.ua

Старший аналітик Міжнародного центру перспективних досліджень Анатолій Октисюк вважає, що замах в окупованому Донецьку на бойовика Арсенія Павлова, відомого під прізвиськом "Моторола", відбулося з політичних мотивів. Про це йдеться в його статті на Апострофі, інформують Патріоти України.

"За наявною інформацією, "Моторола" не має інтересів або великих активів в структурі бізнесу так званих ДНР і ЛНР. Крім того, він не фігурував у гострих корпоративних конфліктах з ватажками незаконних формувань, як, наприклад, ліквідований бойовик Павло Дрьомов з ватажком ЛНР Ігорем Плотницким або Олександр Ходаковський з Олександром Захарченком.

Саме тому причини замаху на "Моторолу" є виключно політичними. Швидше за все, вибух був організований російськими спецслужбами як останнє попередження одіозному бойовику, який грає роль деструктивного елементу на шляху до політичного врегулювання конфлікту на Донбасі", - написав Октисюк.

"Моторола" є затятим противником будь-яких компромісів і переговорів з Києвом. Він послідовно виступає за подальше ведення бойових дій і просування "армії ДНР" як мінімум на адміністративні кордони Донецької області.

Однією з останніх гучних заяв "Мотороли" є його категоричний протест проти будь-яких представників поліцейської місії ОБСЄ, по роботі якої, як ми знаємо, між Києвом і Москвою є певне розуміння", - зазначив аналітик.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...