До чого дійшов прогрес: Презентовано кавомашину, яка друкує селфі на пінці кави

Винахід викликав захват серед відвідувачів кафе.

Фото: instagram.com

Незвичайну технологію друку селфі-знімків прямо на поверхні порції кави капучіно запропонували відвідувачам ізраїльські hi-tech дизайнери. Нова кавова машина Ripple Maker інноваційної компанії Steam CC, що базується в Тель-Авіві викликала фурор в Лас-Вегасі виставці технологій CES, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Машина дозволяє перенести будь-яке зображення прямо на поверхню свіжозвареного латте, капучіно або будь-якого іншого каву з пінкою. Причому зробити це замовив каву людина може самостійно, за допомогою смартфона.

Спеціальний додаток вже доступний користувачам пристроїв на iOS, а з лютого поточного року до нього підключать користувачів Android. За словами розробників, зробити це не складніше, ніж запостити селфі в соцмережу. Перед відправкою знімка до чашки користувач зможе редагувати, масштабувати зображення.

Журналісти відзначають, що програма буде сама визначати розташовані поруч з власником смартфона ресторани та кав'ярні, де встановлена така кавоварка. Зараз ізраїльські дизайнери представили свою розробку в США, однак найближчим часом хочуть вийти з нею на світовий ринок. Схоже, друкувати на каву можна буде не тільки самостійно зроблені знімки, але і повідомлення, поздоровлення і так далі – розробники обіцяють додати в додаток "велику бібліотеку контенту".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...