До лінії розмежування на Донбасі окупанти перекидають додаткові сили та засоби для подальших обстрілів - ІС

Минулої доби було зафіксовано застосування противником, крім стрілецьких озброєнь, установок ЗУ-23-2 та 82-мм мінометів типу 2Б14 "Піднос".

Ілюстрація:24 каналЗа даними групи "Інформаційний спротив", протягом минулої доби зафіксовано використання окупантами на Донбасі 122-мм ствольної артилерії, 120-мм мінометів типу 2Б11 зі складу мінометного комплексу 2С12 "Сани". Про це йдеться на сайті групи, зазначають Патріоти України.

Також фіксувалося застосування противником, крім стрілецьких озброєнь, установок ЗУ-23-2 та 82-мм мінометів типу 2Б14 "Піднос". При цьому окупанти перекидають до лінії розмежування додаткові сили і засоби для здійснення подальших обстрілів.

Так, в районі н.п.Донецк на Трудовській в районі терикону на вулиці Істоміна фіксувалася нова мобільна вогнева група противника. У складі групи - БТР і 2 Урали, в одному з них - 120-мм міномет.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...