"До цього злочину були причетні високопоставлені чиновники", - Геращенко про вбивство Шеремета

Крім цієї основної версії, слідство не виключає і російський слід.

Антон Геращенко. Фото: politrada.com.

В ефірі "5 каналу" радник міністра МВС України Антон Геращенко заявив, що він особисто знав загиблого журналіста і не розуміє, кому він міг перейти дорогу настільки, щоб виникла ідея прибрати людину таким страшним способом. Новину передають Патріоти України.

У МВС вважають, що вбивство Шеремета було демонстративним, принаймні сьогодні: це одна з основних версій загибелі журналіста. Вбивство повинно було викликати конфронтацію суспільства з владою, заявив Антон Геращенко.

"Демонстративна версія вбивства - одна з провідних сьогодні. Це треба було для того, щоб внести безлад у державний лад України, щоб суспільство і владу зіштовхнути лобами. За прикладом вбивства Гонгадзе, до цього вбивства були причетні високопоставлені чиновники, в тому числі і офіцери тодішньої міліції", - озвучив позицію МВС у справі Шеремета Геращенко. Крім цієї основної версії, слідство не виключає і російський слід.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...