"Дочитав Конституцію майже до середини": Гаврилюк поскаржився на крадіжку у Раді

Як наголосив народний депутат, йому неодноразово пропонували подарувати другий примірник Конституції, але він вірить, що йому повернуть вкрадену книгу.

Михайло Гаврилюк. Фото: antikor.com.ua.

Народний депутат України Михайло Гаврилюк так і не зміг дочитати Конституцію України, тому що її у нього вкрали прямо в залі Верховної Ради. Про це він заявив в прямому ефірі "Обозревателя", передають Патріоти України.

"Ви не повірите, я дочитав Конституцію майже до середини. Я щоразу приходив, розгортав її, читав. Як тільки в Раді затверджувалися якісь законопроекти, й автори посилалися на якусь статтю Конституції України, то я відразу ж розгортав її і читав. І що ви думаєте, через півроку, коли я почав хвалитися своєю Конституцією: що у мене вона є, що вона лежить на спеціальній поличці в Раді, у мене її хтось поцупив. Прямо у Верховній Раді!" - поділився Гаврилюк.

Як наголосив народний депутат, йому неодноразово пропонували подарувати другий примірник Конституції, але він вірить, що йому повернуть вкрадену книгу. Також народний обранець звернувся до того, хто поцупив у нього Основний закон України, із проханням. "Хто вкрав мою Конституцію у Верховній Раді, поверніть!" - попросив Гаврилюк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...