Догосподарювалися: Суд заарештував все майно НСК «Олімпійський»

НСК «Олімпійський» звернувся до суду з проханням зняти арешт з майна і визнати недійсним наказ Виконавчої служби, проте суд відмовив у позові.

НСК "Олімпійський". Фото: nsc-olimpiyskiy.com.ua.

Державна виконавча служба заарештувала майно державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський». Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Києва від 1 лютого, передають Патріоти України.

Раніше ХК «Київміськбуд» звернулася до суду з позовною заявою про стягнення з НСК «Олімпійський» 32,389 млн гривень боргу, що виник у зв'язку з неналежним виконанням останнім умов договору генерального підряду від 28 листопада 2008 року. Рішенням Господарського суду Києва від 19 листопада 2013 року позов було задоволено повністю.

Оскільки коштів на рахунках заявника не вистачало для виконання наказу суду, державним виконавцем 23 листопада 2015 року було винесено постанову про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження. НСК «Олімпійський» звернувся до суду з проханням зняти арешт з майна і визнати недійсним наказ Виконавчої служби, проте суд відмовив у позові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...