Доказ для Гааги: Снайпери бойовиків використовують на Донбасі новітню російську зброю - Луганська ОДА (фото)

Снайперські гвинтівки АСВК вже не одноразово використовувалися бойовиками на донецькому напрямку, однак на Луганщині такий випадок зафіксовано вперше за останній рік.

Фото:facebook

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Юрій Клименко розповів, що 26 серпня під час обстеження інфраструктури контрольного пункту "Золоте" були знайдені сліди від куль 12,7 мм, які були випущені для снайперської гвинтівки АСВК, прийнятої в Росії на озброєння у 2013 році. Фото зі слідами куль опубліковані на сторінці Луганської ОДА в Facebook, зазначають Патріоти України.

Гвинтівка, з якої були випущені кулі, розроблена в 2004 році в російському місті Коврові. Її прицільна дальність складає 1,5 км. Гвинтівки даного зразка вже не одноразово використовувалися бойовиками на донецькому напрямку, однак на Луганщині такий випадок зафіксовано вперше за останній рік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...