Докази для Гааги: Українська делегація представила в ПА НАТО факти російської агресії на Донбасі (відео)

Всі документи та матеріали були зібрані волонтерами спільноти InformNapalm.

Фото:https://informnapalm.org/ua/

Українська парламентська делегація представила два відео спільноти InformNapalm з доказами російської військової агресії проти України перед членами Парламентської асамблеї НАТО в Стамбулі у Туреччині. Про це повідомляється в заяві, опублікованій на сайті волонтерів InformNapalm, зазначають Патріоти України.

"Міжнародне волонтерське розвідувальне співтовариство InformNapam вже більше двох років наполегливо збирає докази російської агресії в Україні. Збір доказів участі російських кадрових військових у війні на Донбасі є найважливішим аспектом роботи спільноти.

Незважаючи на те, що російські військові поводяться досить обережно і ретельно приховують свою причетність до бойових дій, вони все одно залишають сліди. Аналітики InformNapalm уважно просівають різні джерела інформації - вебсайти, відео, повідомлення в соціальних мережах, щоб знайти ці сліди і представити результати розслідувань широкому загалу.

На даний момент ми вже змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових частин, які відправлялися в Україну за наказом свого командування. Відео-презентація, представлена нижче, швидко ознайомить вас з нашими основними висновками.

База містить 165 задокументованих інцидентів. Кожен запис в базі даних має посилання на детальне розслідування по кожному інциденту фіксації.

В ході Парламентської асамблеї НАТО законодавці схвалили доповіді, що закликають країни-члени НАТО "твердо стояти за підтримку України і дотримуватися сильної позиції по відношенню до російських агресивних дій".

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...