Доки в США "міжпрезидентство": Путін готує потужний удар по Одесі, - ЗМІ

Загрозливою ситуація стає і тому, що протягом двох останніх років Кремль "виховав" в одеському регіоні тисячі підконтрольних йому угруповань.

На Одещині досить сильні проросійські симпатії. Фото: Depo.Одеса.

Кремль не відмовився від своєї ідеї розхитати стабільність Одеської області, а тому нових провокацій варто чекати вже в новому, 2017 році. Саме до кінця лютого - часу, коли в США ще не буде офіційної адміністрації - путінські агенти спробують захопити "перлину біля моря", створюючи тут фейкову "республіку Буджак", передають Патріоти України з посиланням на odessa.net.ua.

Загрозливою ситуація стає і тому, що протягом двох останніх років Кремль "виховав" в одеському регіоні тисячі підконтрольних йому угруповань і, якщо українська влада не вдасться до захисних маневрів - українці цілком можуть втратити Одесу, адже розхитати ситуацію в цьому регіоні зможуть легко. Крім того, тривожним може виявитися саме Південь Одещини, який відомий своїми проросійськими симпатіями.

"Треба сказати, що південна частина Одеської області є досить багатонаціональною і електорально давно тяжіє до проросійських політичних сил. У цю так звану БНР (Бессарабську Народну Республіку, - ред.) Включають такі райони як Білгород-Дністровський, Татарбунарський, Ренійський, Арцизький, Болградський, Кілійський, Тарутинський, Саратський і Ізмаїльський.

Якщо вдатися до історичної ретроспективи, то при об'єднанні даних районів в одне ціле отримаємо Ізмаїльську область, яка існувала тут з 1940 року по 1954 рік ", - пише журналіст Анатолій Шара в своїй статті для видання "Апостроф". Автор зазначає, що Кремль "зробить ставку" саме на національну розрізненість цього регіону, правда досі СБУ вдавалося вчасно зупиняти всі спроби дестабілізації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...