Допоміг колегам: Патрульний з Дніпра на відпочинку затримав підлітка-вбивцю з бази розшуку

18-річний хлопець жорстоко вбив свого дядька, вдаривши його кілька разів ножем.
Підліток розправився із власним дядьком. Ілюстрація: Dnepr24.

Правоохоронець відпочивав у селі Орлівщина Дніпропетровської області, та побачив підлітка, схожого на вбивцю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Дніпра, передають Патріоти України.

11 вересня один із патрульних, перебуваючи у свій вихідний день в селі Орлівщина Новомосковського району помітив хлопця, схожого за прикметами на ймовірного вбивцю. Правоохоронець підійшов до молодика, аби з'ясувати, хто він. Шляхом непрямих запитань інспектору вдалося підтвердити свої здогадки, що це та особа, яка розшукується за вбивство 14 липня. Патрульний затримав чоловіка та передав новомосковській поліції.

Відомо, що 14 липня у Дніпрі чоловік у скривавленому одязі близько третьої години дня звернувся до сусіда, аби той допоміг йому, та повідомив, що його хотів убити рідний небіж. Після цього чоловік втратив свідомість.

Патрульні та "швидка" прибули на місце події, але потерпілий помер. На тілі у чоловіка були численні ножові поранення. Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний його 18-річний племінник. Підлітка оголосили у розшук. Орієнтування було передано усім підрозділам поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...