"Дорога ложка к обеду": У мережі з приводу вбивства Мотороли пригадали мультфільм "Ватнік понаехавший" (відео)

У своєму сатиричному мультику, який вийшов у світ ще в 2014 році, письменниця Ірена Карпа розповіла про біографію російського найманця і пояснила походження його позивного та інше.

Ірена Карпа. Фото: Vogue UA.

Мультик "Ватнік понаєхавший" письменниці Ірени Карпи про терориста "ДНР" Арсенія Павлова під кличкою Моторола знову став популярним у мережі інтернет, передають Патріоти України та пропонують і вам його згадати.

У своєму сатиричному мультику, який вийшов у світ ще в 2014 році, Карпа розповіла про біографію російського найманця і пояснила походження його позивного та інше. "З доморощеними ватниками ви вже знайомі. Значить, час заглянути трохи далі – через кордон, де живуть заморські принци. Або навіть королі. Як, наприклад, наш новий герой – король ростовської бензоколонки Моторола…" – говориться у мультику.

За сюжетом, терорист, "простий російський хлопець", знаходить телефон та закохується у надувну жінку. Мультик "Ватнік понаєхавший" Карпа презентувала два роки тому. Окрім цього, авторству письменниці належать роботи сатиричного характеру "Ватнік обращонний" та "Ватніца мутантка".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...