"Дорога в світле майбутнє заросла": З'явилося похмуре фото з окупованої Макіївки

​Території окупованого Донбасу знаходяться в жалюгідному стані.

Окупована Макіївка. Ілюстрація:pravdanews.info

У мережі показали похмуре фото з окупованої Макіївки на Донбасі. Знімок опублікував український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України.

На фото зображена залізниця, вірніше те, що від неї залишилося. Залізниця настільки заросла травою, що проїхати по ній потягам на даний момент не представляється можливим. На знімок також потрапив занедбаний склад з вантажних вагонів.

"Макіївка. Залізниця ..." - написав Казанський в підписі до фото.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на це фото. Вони порівняли окупований Донбас з невизнаною державою Абхазія.

"Хайперлуп? Розвиток інфраструктури? Японці зі своїми паровозами тихо плачуть і заздрять"; "Дорога в світле майбутнє заросла", - іронічно зазначили в коментарях на сторінці Казанського.

"Трохи перефразовуючи: позаростали стежки доріжки, де проходили російського ніжки .."; "Так нічим від Абхазії не відрізняється. Що дивного?"; "Донбас закінчив свою енергетичну місію, Німеччина за 6 місяців виробила електроенергії від вітряків і сонця на весь рік", - додали користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...