Довгоочікуване звільнення: Стало відомо, коли представники Меджлісу Чийгоз та Умеров зможуть відправитися до Києва

За словами дочки Умерова, в обох звільнених є проблеми зі здоров'ям.

Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз. Ілюстрація:ГлавкомНезаконно засуджені в окупованому Криму представники Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз, яких видали турецькій стороні, вже 26 жовтня можуть вилетіти до Києва. Про це повідомила дочка Умерова Айше на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Тато говорить, що якщо все буде нормально, то вже завтра вони зможуть летіти до Києва, але точно це поки невідомо. Як буде - повідомимо відразу. Зараз вони в Анкарі, у них все добре, їх зустріли, за словами батька, дипломати і турецькі військові", - повідомила вона.

За словами дочки Умерова, в обох звільнених є проблеми зі здоров'ям.

"Відразу ж лікарі провели медогляд, тому що в обох є проблеми зі здоров'ям, а тато останні 5 днів провів в лікарні, звідти його сьогодні вранці і забрали. Для тата вже знайшли місцеві аналоги всіх його ліків, тому що політ цей вийшов вельми несподіваним для нас і необхідних таблеток у нього з собою не було", - додала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...