"Дозволено відкривати вогонь на ураження": Окупанти ввели план для пошуку дезертирів на Донбасі, - розвідка

На території Донецької та Луганської областей введено в дію план "Кільце" для боротьби із дезертирством.
Терористів-дезертирів дозволено вбивати. Ілюстрація: соцмережі.

Розвідка повідомляє про зростання кількості дезертирів у частинах терористів. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на Головне управління розвідки МО, російське окупаційне командування вживає заходів із пошуку та затримання російських найманців, які самовільно залишили військові частини.

"На території Донецької та Луганської областей введено в дію план "Кільце", який передбачає додаткові блокпости на автомобільних дорогах і вздовж непідконтрольної ділянки державного кордону України з РФ. Військовослужбовцям і працівникам "МВС" окупантів, яких залучатимуть до реалізації зазначеного плану, дозволено відкривати вогонь на ураження у випадку невиконання їхніх вимог", - йдеться в повідомленні.

Погіршення стану грошового забезпечення спонукає особовий склад російських окупаційних військ до пошуку альтернативних джерел збагачення. Так, військовослужбовці однієї з військових частин 2 АК ввели "порядок передачі обладнаних передових позицій" під час ротації за грошову винагороду. Зокрема, такса за один бліндаж (блокпост) - 10 тис. російських рублів. У разі відмови новоприбулого підрозділу сплатити кошти "за комфорт" фортифікаційне обладнання підривають.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...